Постинг
15.05.2011 14:12 -
"Риби" естонско печено
"РИБИ" - естонско печено,от ребрената или коремна част на прасчо
2 парчета свински гърди(около 1,5кг)
прясно смлян черен пипер
2-3скилидки чесън
2 дафинови листа
едра сол
...канап
Подберете две хубави,не много мазни флаши гърди,по възможност с еднакъв размер.Ако месото ви е с ребра,се правят разрези,надлъжно по костта и ребрата се изваждат.
От към вътрешната(коремна) част се правят недълбоки разрези,по късата страна.Цялото месо се натрива с едра сол и чер пипер,в надрезите се подпъхват парченца дафинов лист и счукан чесън.Двете парчета месо се захлупват,така,че разрезите да останат отвътре и се превързват стегнато с канап.Оставя се в хладилник за 2 часа.Пече се на покрита с хартия тава,без никаква течност,отначало на 200С,след 10 мин. фурната се намалява на 160С.Печенето продължава два часа.След като поизстине малко се освобождава от канапа и се нарязва на порции.
Като изстине напълно е много подходящо за сандвичи,реже се на тънки филийки.
1.
анонимен -
backlinks services
17.08.2011 20:14
17.08.2011 20:14
When will you post again ? Been looking forward to this !
цитирай
2.
анонимен -
Interesting, thanks
06.09.2011 14:56
06.09.2011 14:56
That is a superb ideas specifically to people new to blogosphere, short and precise information… Many thanks for sharing this one particular. A ought to go through write-up.
цитирай
3.
анонимен -
buy backlinks backlink building service
26.09.2011 21:42
26.09.2011 21:42
backlink search engine seo copywriting <a href=http://xrumerservice.org>buy backlinks</a> backlinking
цитирайТърсене
За този блог
Гласове: 24
Архив